Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Guns N’ Roses in juni 2022 naar Stadspark in Groningen

Geschreven door op 6 april 2021

Guns N’ Roses in juni 2022 naar Stadspark in Groningen. Guns N’ Roses komt volgend jaar naar Nederland voor een concert. Als onderdeel van hun Europese tour treedt de Amerikaanse band op 23 juni 2022 op in het Stadspark in Groningen, meldt concertorganisator MOJO. De Europese tour zou eigenlijk dit jaar al gebeuren, maar werd vanwege de coronacrisis uitgesteld. Aanvankelijk stond er geen optreden in Nederland op de planning, maar na het uitstel zijn er shows toegevoegd.

De kaartverkoop voor het concert begint op vrijdag 9 april om 10.00 uur. Guns zou eigenlijk vorig jaar op Pinkpop staan, maar dat festival ging vanwege corona niet door.

Guns N’ Roses

De band, bestaande uit Axl Rose, Duff McKagan, Slash, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer en Melissa Reese, stond in 2018 nog in het Nijmeegse Goffertpark. Een van de grootste hardrockbands van eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Guns N’ Roses scoren hun eerste hits met Sweet Child O’ Mine, Paradise City en Patience. Het legendarische ‘Use Your Ilusion’ verschijnt in 1991 in twee delen. Het daaropvolgende album ‘Chinese Democracy’ laat maar liefst zeventien jaar op zich wachten. Bron: NU.NL

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten