Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Garrix laat enkel herstellen tijdens vakantie

Geschreven door op 1 juni 2019

Garrix laat enkel herstellen tijdens vakantie. Martin Garrix en zijn enkel kunnen in alle rust bijkomen. De dj geniet aan de zonovergoten Franse kust van een paar dagen rust, laat hij vrijdag weten op Instagram. “Een paar dagen rust”, schreef Martin bij een foto waarop hij in een enorm zwembad dobbert. “Voelt goed. Enkel is ook aan het herstellen, denk ik.”

Garrix blesseerde zijn enkel afgelopen weekeinde tijdens een optreden in Las Vegas. De dj kwam verkeerd terecht na een sprong van een podium. Hij werd naar een ziekenhuis gebracht omdat hij veel pijn had. Een zegsman van Garrix liet al snel weten dat “alles onder controle” was.

In zijn Instagram Stories laat Martin vrijdag zien dat zijn enkel nog steeds is ingetapet. Met zijn telefoon in de hand hopte de dj het balkon van zijn luxe vakantieoptrekje op om zijn volgers de omgeving én zijn zonnebadende vriendin Charelle Schriek te tonen. Zij stelde de fans van de dj gerust door te laten zien dat Martin zich goed insmeert als hij op een ligbedje kruipt. Bron: Ditjesendatjes.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten