Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


WereldHavenDagen Rotterdam

[Op Locatie] Rotterdam


Evenement info
Datum: 4 september 2021
Tijd: 10:00
Locatie: [Op Locatie] Rotterdam
Telefoonnummer: 010-2524949
Website: https://wereldhavendagen.nl/
Evenement: https://nl-nl.facebook.com/Wereldhavendagen
Details

ONTDEK DE GROOTSTE HAVEN VAN EUROPA

WereldHavenDagen Rotterdam ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven met als thema van dit jaar “Mariteam”. Loop over de kades en breng een bezoek aan de diverse imposante schepen of bekijk de spectaculaire demonstraties op het water en op het land. Ook dit jaar weer op excursie de haven in en kom je op plaatsen waar je anders nooit komt.

Kadeprogramma
Op de kades langs de Nieuwe Maas maak je kennis met allerlei bedrijven die schepen, kranen en ander imposant havenmateriaal mee nemen en openstellen voor het publiek.

Excursies/Rondleidingen
Ga op excursie naar een bedrijf of unieke locatie in de haven of in de stad. Deze excursies kunnen van te voren geboekt worden vanaf 26 augustus. Naast de excursies/rondleidingen zijn er diverse wandel- en fietstochten te boeken tijdens de Wereldhavendagen

Vaartochten
Beleef de Rotterdamse haven op zijn best door mee te gaan op een van de vaartochten die speciaal tijdens dit weekend worden aangeboden. Deze vaartochten kunnen van te voren en tegen betaling geboekt worden vanaf 26 augustus.

Demonstraties op het water
Op de Nieuwe Maas vinden diverse (nautische) demonstraties plaats. Het overzicht alle tijdstippen van de demonstraties vind je hier op XXL Radio Rotterdam

Jongeren
Voor de jongere doelgroep zijn er tijdens de Wereldhavendagen verschillende interessante activiteiten. De avondshow op zaterdagavond belooft een groot feest te worden.

Familie en kinderen
Voor families met kinderen zijn er op het gehele evenemententerrein interessante activiteiten. Op het Willemsplein is er een speciale SWKGroep Playground ingericht.

* Excursies kunnen eerder of later vertrekken dan bovenstaande genoemde tijden.

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten