Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Rotterdam Pride

[Op Locatie] Diverse locaties Rotterdam

Evenement info
Datum: 17 september 2021
Tijd: 10:00
Locatie: [Op Locatie] Diverse locaties Rotterdam
Website: https://rotterdam-pride.com/
Evenement: https://www.facebook.com/rotterdampride/
Details

Rotterdam Pride is voor iedereen die de vrijheid van seksuele diversiteit wil vieren. De pride brengt onder andere een kunst- en cultuurprogramma, de pridewalk en heel veel feestjes midden in het centrum van Rotterdam. Vier je recht om te zijn wie je bent en bezoek het festival in Rotterdam. Loop mee met de Pride Walk, pak de Loveboat of bezoek een van de vele feestjes midden in het centrum van Rotterdam.

ROTTERDAM PRIDE 2021: DARE TO!

Bij Rotterdam Pride streven we naar een feest waarin ruimte is voor iedereen binnen de LHBTIQIA+ community. We geloven dat een positieve, liefdevolle en tolerante mindset de brug vormt naar gelijkheid. We dromen van een inclusieve stad waarin iedereen zich welkom en thuis voelt, ongeacht seksuele geaardheid, genderidentiteit, leeftijd, culturele achtergrond, religie, lichaamskleur of lichaamsvorm, en waar acceptatie en diversiteit de boventoon voert.

Met DARE TO dagen wij LHBTQIA+’ers uit om trots te zijn op zichzelf! We zijn dankbaar voor alle strijders die de moed hebben gehad om zich hard te maken en op te komen voor hun idealen. Omdat ze strijden voor gelijkwaardigheid, openheid en vrijheid voor iedereen binnen onze geweldige community. Zij zijn een groot voorbeeld voor alle fantastische mensen die zich nu misschien nog klein houden of zich verstoppen uit angst of schaamte, en hopen dat ze geïnspireerd raken, weten dat ze geliefd zijn en beseffen niet alleen te zijn!

Puur Genieten Fair Rotterdam

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten