Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Puur Genieten Fair Rotterdam 2022

[Op Locatie] Bergse Voorplas Rotterdam - Hillgersberg


Evenement info
Datum: 27 augustus 2022
Tijd: 11:00
Locatie: [Op Locatie] Bergse Voorplas Rotterdam - Hillgersberg
Adres: Bergse Voorplas
Telefoonnummer: 06 – 511 711 81
Website: https://puurhillegersberg.nl/
Evenement: https://nl-nl.facebook.com/puurgenietenfair/
Details

Puur Genieten Fair Rotterdam. Op 27 en 28 augustus 2022 vindt alweer de vijfde editie van de Puur Genieten Fair plaats aan de Bergse Voorplas in Rotterdam. Speciaal voor de 6e editie hebben wij deze luxe lifestyle fair in een nieuw jasje gestoken. Dit jaar willen wij ons jubileum met iedereen vieren. Zo is entree gratis en zijn er live optredens. Kom zomerverhalen uitwisselen op een van de gezellige terrassen en geniet van lekker eten en drinken. Shop de mooiste items op de fair met alles op het gebied van: Automotive, lifestyle, fashion, woonaccessoires, design, persoonlijke verzorging en nog veel meer.

Daarnaast zijn er een aantal activiteiten speciaal voor kinderen. Kom kijken op de mooiste fair van Rotterdam. De Puur Genieten Fair is een gezellige dag uit voor het hele gezin!

Routebeschrijving Puur Genieten Fair

Met de Auto
Vanaf Rotterdam Centraal: Neem Delftseplein naar de Weena/weg 2/S100 1 min. (300 meter). Neem de Schiekade/S112, Bergweg en Straatweg naar de Weissenbruchlaan in Hillegersberg – Schiebroek 11 min. (5,5 km)

Met Openbaar Vervoer
Vanaf Rotterdam Centraal: Neem tram 4 richting Molenlaan. Uitstappen bij Bergse Dorpstraat. Ga in Noordelijke richting op Bergse Dorpsstraat naar Freericksplaats (53 meter). Sla rechtsaf naar de Freericksplaats (160 meter). Sla linksaf naar de Weissenbruchlaan (120 meter)

XXL Radio Underground Night Party

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten