Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Parkzicht Outdoor 2022

[ Op Locatie] Park De Twee Heuvels, Rotterdam [Rotterdam]


Evenement info
Datum: 16 juli 2022
Tijd: 13:00
Locatie: [ Op Locatie] Park De Twee Heuvels, Rotterdam
Adres: Dwarsdijk 78 Rotterdam
Evenement: https://www.facebook.com/officialparkzicht
Details

Herbeleef de goede oude tijd met Parkzicht Outdoor 2022. Zaterdag 18 juli 2021 zou in het teken staan van Parkzicht Outdoor Festival in Stadion Park de Twee Heuvels. Het begon allemaal in Rotterdam, het thuishonk van de Bakermat muziekstijl. In 2018 kwam er een einde aan de jaarlijkse Parkzicht-reünie. Maar helaas wordt ook 2021 niet het jaar voor een herhaling. Herbeleef de goede oude tijd en geniet van een legendarische dag tijdens deze House party. Residents van toen nemen je mee naar het kenmerkende geluid en sfeer van deze early days”. Maar Parkzicht Outdoor komt terug, zaterdag 16 juli 2022.

Wij hebben het goed geraden, we hebben met een echte fan te maken! Is het altijd al een droom geweest een festival van Parkzicht Outdoor live bij te wonen of kunt u juist niet vaak genoeg een Parkzicht Outdoor festival bijwonen? Dan moet u nu haast maken met het bemachtigen van uw Parkzicht Outdoor tickets want er staat weer een Parkzicht Outdoor tour gepland! Of het nu jeugdsentiment is of een hedendaagse hype betreft, kaarten voor een Parkzicht Outdoor festival tour zijn altijd erg gewild en in een mum van tijd uitverkocht!

Parkzicht Rotterdam het begin

De discotheek in het statige pand bestond al in de jaren 80 onder de naam Parkzicht. In die tijd werd er vooral New wave en punk gedraaid. Aan het einde van de jaren 80 werd de naam ervan veranderd in Ibiza en qua muziekstijl werd er disco, R&B en funk gedraaid. In 1989 kreeg Ibiza twee nieuwe eigenaren die de oude naam weer aannamen en het ombouwden tot een disco waar iedere vrijdag een band live optrad en maandelijks een speciaal themafeest werd gegeven, zoals jungle-, horror- en schuimfeesten. In tegenstelling tot andere discotheken, waar men enigszins chic gekleed moest gaan om toegang te krijgen, was er bij Parkzicht sprake van een liberaal deurbeleid. Zo mochten de bezoekers op gymschoenen naar binnen.

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten