Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Mega Immuun Party 2022

[Op Locatie] De Schans in Lichtenvoorde [Lichtenvoorde]


Evenement info
Datum: 1 april 2022
Tijd: 11:00
Locatie: [Op Locatie] De Schans in Lichtenvoorde
Adres: Lichtenvoorde
Telefoonnummer: 0575-468080
Website: https://www.feestfabriek.nl/mega-immuun-party/
Evenement: https://m.facebook.com/events/242243767391200
Details

Van 1 t/m 3 april 2022 gaan we de Mega Immuun Party alsnog vieren op evenemententerrein de Schans in Lichtenvoorde. Drie losse dagen feest! Zonder camping, maar met een vuurpijltje, biertje, een hapje en een kermisattractie hier en daar… We zingen 2021 even uit en komen tot rust om in 2022 weer ‘ouderwets’ te feesten met zo’n 20.000 man in de welbekende Megatent en Undercovertent!

Toegankelijkheid

Samen met de NRPU maken wij festivals, zoals de Zwarte Cross, toegankelijk voor mensen in een rolstoel, doven, blinden of mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Het MIVA Las Vegas zorghotel biedt mensen met een handicap de kans om zorgeloos te overnachten. Er is 24-uurs zorg aanwezig en je vindt hier alle voorzieningen voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke handicap. Zo zal je ongetwijfeld een geweldige tijd beleven! Lees hier hoe wij een festival toegankelijk maken.

Teken ons manifest!

Wij vinden dat iédereen welkom zou moeten zijn op een festival. Daarom werken we nauw samen met meerdere festivals om hun terrein volledig toegankelijk te maken voor mensen met een handicap. Daarnaast zijn we een manifest gestart, waarmee we met zo veel mogelijk handtekeningen aan de festivalsector willen laten zien dat inclusie een MUST is! Steun je onze missie? Laat je stem horen en teken ons manifest!

App

Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken? Download dan binnenkort onze festival-app. Geef daarin een hartje aan je favoriete artiesten en je krijgt – compleet automatisch – een gepersonaliseerd blokkenschema! Linkjes naar de app (Android en iOS) plaatsen we hier zodra deze beschikbaar zijn.

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten