Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Eurovisie Songfestival 2021

[ Op Locatie] Ahoy Rotterdam


Evenement info
Datum: 18 mei 2021
Tijd: 10:00
Locatie: [ Op Locatie] Ahoy Rotterdam
Adres: Ahoyweg 10
Telefoonnummer: 010 293 3300
Website: https://songfestival.nl/
Evenement: https://www.facebook.com/songfestival.avrotros/
Details

Eurovisie Songfestival 2021. De 65e editie van het Eurovisie Songfestival vindt van 18 tot en met 22 mei 2021 plaats in Rotterdam Ahoy. Dankzij de winst van Duncan Laurence staat de Maasstad twee weken lang in het teken van het grootste muziekevenement ter wereld. Het 65ste Eurovisie Songfestival vindt plaats op 18, 20 en 22 mei 2021 plaats in Rotterdam Ahoy. NPO, NOS en AVROTROS organiseren het samen met de gemeente Rotterdam en de European Broadcasting Union (EBU). De 65ste editie zou eigenlijk in 2020 zijn, maar werd uitgesteld vanwege het corona virus. Voor volgend jaar zijn er verschillende scenario’s.

Uitstel vanwege Corona

Nadat het Eurovisie Songfestival 2020 in maart door de EBU werd afgelast als gevolg van de coronacrisis is direct gestart met de verkenning naar de mogelijkheden om de 65eeditie van het Eurovisie Songfestival alsnog in Nederland te laten plaatsvinden.

Verschillende scenario’s

De organisatoren zijn zich ervan bewust dat de ontwikkelingen rondom het coronavirus het komende jaar van invloed gaan zijn op evenementen. Die ontwikkelingen laten zich op de lange termijn niet voorspellen. Daarom wordt de komende maanden door alle betrokken partijen gewerkt aan verschillende scenario’s om die uitdaging het hoofd te bieden.

Crazy Sexy Cool Halloween Festival

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten