Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dave en Tinus Show The Start

[Radio Studio] XXL Radio Rotterdam


Evenement info
Datum: 2 oktober 2020
Tijd: 16:00
Locatie: [Radio Studio] XXL Radio Rotterdam
Website: https://www.xxl-radio.nl/shows/de-dave-tinus-show/
Evenement: https://www.facebook.com/events/313408266621881/
Details

Dave en Tinus Show The Start. De Dave en Tinus Show. Dave samen met Marthijn die door iedereen Tinus genoemd wordt gaan deze twee jongens het gezellige gevoel van vroeger proberen terug te brengen in hun elke vrijdagmiddag programma: “De Dave & Tinus Show”. Het zal klinken als de jaren ’80, lookalike “De Curry en van Inkel Show”.

Start datum Dave en Tinus Show, 2 oktober 2020.

De vaste luisteraars van XXL Radio kennen David natuurlijk al! Trance Sessions is wat David doet, maar deze jongen kan nog veel meer. Samen met Marthijn die door iedereen Tinus genoemd wordt gaan deze twee jongens het gezellige gevoel van vroeger proberen terug te brengen in hun elke vrijdagmiddag programma: “De Dave & Tinus Show”

Dave en Tinus Show The Start, Wat kan je verwachten?

Heel veel 90’s en dan met name het dansbare maar ze doen ook uitstapjes die je niet verwacht! Zij nemen het nieuws van de week door op hun eigen manier. Ze draaien demo’s die worden ingestuurd. Ze hebben “Wat Een Rare Plaat” en dat kan gewoon een hele goede plaat zijn. Ooit was disclosure Disclosure & Friend Within – The Mechanism het slachtoffer. Maar ze vergeten het heden ook niet en daarvoor hebben ze de “Masterblaster” bedacht. Een plaat waarvan ze vinden dat die meer aandacht verdient! De jongens willen jullie met een glimlach naar huis laten rijden. De show om je weekend mee te beginnen. Meer over  “Wat Een Rare Plaat” Youtube Dave en Tinus Show.

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten