Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


CHIO Rotterdam 2022

[Op Locatie] Kralingse Bos Rotterdam

Evenement info
Datum: 23 juni 2022
Tijd: 10:00
Locatie: [Op Locatie] Kralingse Bos Rotterdam
Adres: Kralingseweg 120
Telefoonnummer: +31 (0)10-4528900
Website: https://chio.nl/
Evenement: https://www.facebook.com/chiorotterdam/
Details

CHIO Rotterdam 2022

Het 72ste CHIO Rotterdam zit erop. Met mooie Team NL overwinningen in de landenwedstrijden dressuur en springen en Sanne Thijssen als Nederlandse winnaar van de Longines Grand Prix of Rotterdam. Het CHIO Rotterdam vindt volgend jaar van 23 t/m 26 juni 2022 voor de 73ste keer plaats in het Kralingse Bos in Rotterdam.

CHIO het oudste topsportevenement van Rotterdam

Het CHIO Rotterdam is het enige Nederlandse hippische topsportevenement met vijf sterren springen én dressuur, dat zich kan scharen bij de internationale topevenementen in de wereld. Met een historie van 72 jaar spring- en dressuursport van het allerhoogste niveau. Voor het bedrijfsleven is het CHIO Rotterdam al jaren ’the place to be’, tijdens het paardensportevenement maar vooral ook het gehele jaar rond.

Het CHIO Rotterdam is niet alleen een unieke ontmoetingsplaats voor paardensportliefhebbers en bedrijfsleven. Het CHIO Rotterdam draagt middels een aantal maatschappelijke programma’s ook bij aan de Rotterdamse samenleving en is met een uitgebreid kinderprogramma, shows, entertainment en het alom bekende Stroodorp een topevenement voor iedereen.

A Day at the Park

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten