Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Bevrijdingsfestival Rotterdam 2022

[Op Locatie] Het Park (bij de Euromast) in Rotterdam


Evenement info
Datum: 5 mei 2022
Tijd: 12:30
Locatie: [Op Locatie] Het Park (bij de Euromast) in Rotterdam
Adres: Parkhaven 20
Website: https://www.bevrijdingsfestivals.nl/
Evenement: https://www.facebook.com/BevrijdingsfestivalZH
Details

Bevrijdingsfestival Rotterdam

Het Bevrijdingsfestival 2022 te Rotterdam, formeel Bevrijdingsfestival Zuid-Holland is een van de officiële Bevrijdingsfestivals in Nederland. Het gratis festival in Rotterdam biedt een propvol programma met live muziek, maar ook kunst, theater, debatten, een silent disco, foodcourt en een kinderprogramma. Op het Erasmuspodium spelen de bekendste bands, terwijl op het Talentenpodium aanstormend talent staat. Het festival wordt gevierd in Het Park bij de Euromast.

Het Bevrijdingsfestival Rotterdam Editie 2020

Op zondag 6 mei zijn er in Het Park in Rotterdam muziekoptredens, workshops en debatten verspreid over verschillende podia. Op het Erasmus podium spelen Josylvio, La Fuente, Sam Feldt, Kevin, Blaudzun, EUT, Arp Frique & Family, Tusky, Faïs en Chocolate Puma. Op de Sena Performers Stage zijn er optredens van Michel De Hey, David Vunk, Famodis, Green Cabin, Lone Wolf, Anemone, Evritiki Zygia, Shireen, Kid Harlequin, Los Paja Brava en Bourbon Avenue. Bij podium Schuren Bij De Buren spelen Sam Sosa, April Grey, Tyra, Hato, Equalz, Milano Angelo, Nobelle en Mr. Miyagi.

Een nieuw podium, een nieuwe indeling en dus een nieuwe plattegrond van Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Het Park (bij de Euromast), Rotterdam!
Tip: sla de plattegrond alvast op, dan heb je hem op 5 mei altijd bij de hand! 🎪

A Day at the Park

Toevoegen aan Google kalender

Voeg nu toe

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten