Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dj Tiesto is in het huwelijksbootje gestapt

Geschreven door op 24 september 2019

Dj Tiesto is in het huwelijksbootje gestapt. Het kan niet op voor dj en producer Tiësto (50). Hij is namelijk afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Annika Backes (22). Op zijn Instagram deelt hij het geweldige nieuws met een paar prachtige foto’s. Het stel doet tegenover Vogue hun verhaal.

“Het was heel romantisch”

Thijs Verwest, zoals de dj eigenlijk heet, leerde Annika in 2015 kennen in een restaurant in New York en de vonk sloeg gelijk over. Drie jaar later besloot Thijs om door zijn knieën te gaan voor zijn Annika, zo vertelt ze tegenover Vogue. “We waren op vakantie in de Maldiven en Thijs wilde het aanzoek doen tijdens de perfecte zonsondergang. Helaas regende het ontzettend hard de eerste negen dagen dat wij er waren. Op de laatste dag werd het gelukkig beter en trok Thijs alles uit de kast en huurde een heel restaurant af. Ik dacht dat we romantisch uit eten zouden, maar toen we aankwamen wist ik al dat er iets ging gebeuren. (…) Ik denk dat we allebei zo enthousiast en nerveus waren dat hij, zodra we daar waren, gelijk door zijn knieën ging. Het was heel romantisch.”

Dj Tiesto is in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde Annika Backes. De twee hebben de ceremonie en feest gehouden op een luxe resort midden in de woestijn van Utah. Volgens Annika hebben ze gehele resort afgehuurd voor het weekend zodat alle 80 gasten er konden blijven slapen. “Het was nog mooier en specialer dan ik had kunnen bedenken”, vertelt Thijs. “Om iedereen te zien waar je van houdt en de liefde van je leven door het gangpad te zien lopen is het beste gevoel in de wereld.” Het pasgetrouwde stel kan rekenen op flink wat felicitaties van zowel nationale als internationale sterren. Naast collega-dj’s als Hardwell en Sunnery James, feliciteert ook Natasha Bedingfield het gelukkige echtpaar. “Much love en good wishes”, zo schrijft ze onder de foto’s.

Dit is de 28 jaar jongere vriendin van onze DJ Tiesto, en wij zijn daar natuurlijk wel een beetje jaloers op ;-). Als je zelf 50 bent, en je slaat een 22 jarige mooie jongen dame als Annika Backes aan de “haak”, dan ben je wat XXL Radio betreft toch wel een beetje goed bezig ……

View this post on Instagram

Love of my life 21-09-2019 💍❤️

A post shared by Tiësto (@tiesto) on


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten