Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dj Spinderella uit Salt-N-Pepa gezet

Geschreven door op 5 mei 2019

Dj Spinderella uit Salt-N-Pepa gezet. Salt-N-Pepa gaat niet langer door het leven als trio maar als duo. Dj Spinderella is uit de groep gezet, zo maakte ze zelf via Instagram bekend. Een reden is niet gegeven. Salt-N-Pepa trapte donderdag samen met New Kids On The Block hun Mixtape Tour af in Cincinnati, maar fans misten Spinderella. De dj, die al sinds 1987 deel uitmaakte van de iconische hiphopgroep, verklaarde haar absentie al snel via sociale media. Spinderella, de artiestennaam van Deidra Roper, zegt dat ze er is uitgezet.

‘Ondanks mijn aandeel in het promoten van de tour en dat ik ook werd aangekondigd als een van de acts, kreeg ik in januari een e-mail waarin stond dat ik niet mee mocht. Ik had verwacht dat ze dit zelf naar buiten zouden brengen maar het is nu maanden later en nog steeds is er niets gezegd’, aldus Spinderella, die daarom zelf maar meldt dat ze geen deel meer uitmaakt van Salt-N-Pepa.

Salt-N-Pepa was een van de eerste rapgroepen die alleen uit vrouwen bestond. In 1987 scoorde het trio een internationale monsterhit met Push It. Later deden ook nummers als Let’s Talk About Sex, Shoop en Whatta Man, een samenwerking met En Vogue, het erg goed. Bron: Ad.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *Gerelateerde nieuws berichten

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten