Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


DJ set vanaf 55 meter hoogte

Geschreven door op 9 mei 2020

DJ set vanaf 55 meter hoogte. Opkomend DJ Eva Adamidis (24) realiseerde haar droom door vanaf de Kathedrale Basiliek Sint Bavo een (live)set te draaien. Bevrijdingspop kon dit jaar geen doorgang vinden, maar Eva wilde haar stad deze dag van muziek voorzien om de bevrijding te vieren.

Met deze actie wil Eva iets teruggeven aan de stad en daarmee ook jongeren inspireren. “Ik wilde altijd al graag op een unieke locatie een set draaien. Juist in deze tijd is de kracht van samenwerken zo belangrijk om dit soort mooie dingen te realiseren. Hiermee wil ik andere jongeren laten zien dat je niet bij de pakken neer moet gaan zitten, maar juist initiatief moet nemen en dan is alles mogelijk.”

Ruim een uur lang kon iedereen genieten van zowel Eva haar set en ook van de mooie Haarlemse skyline. De livestream is terug te kijken op de kanalen Youtube, Facebook, Twitch van Club June. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt Stichting Talent And Dreams (STAD Haarlem), Club June, Pixel Universe en Ik ben geweldig. Bron: Haarlemsweekblad


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.



XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten