Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ La Fuente stalt zijn bolides uit

Geschreven door op 29 september 2019

De Eindhovense DJ La Fuente kreeg het verzoek wel érg vaak op social media! Laat je sportauto’s eens zien. Job Smeltzer, zoals Fuente in zijn paspoort heet, gaf hierop eindelijk gehoor. Honderden fans verzamelden zich vanaf twaalf uur ’s middags bij het Evoluon, waar zij vier uur lang konden kwijlen over Fuentes Techart Grand GT, GT Street RS, MC Laren GT4 Clubsport en Ferrari 458 Spider.

De fans konden ook op de foto met DJ La Fuente, die de bewuste dag gewoon weer aan de bak moet en maar liefst drie verschillende optredens heeft. Sowieso leverde de ‘kijkmiddag’ een aantal prachtige plaatjes op, met name voor autofielen. Lees hier meer …..

Dj La Fuente kon later wel ‘janken’. Vandalen hadden zijn peperdure Ferrari dinsdagavond gebruikt als klimrek. De bolide staat vol met voetstappen op het dak en de lak is beschadigd. Daar bleef het niet bij, de vandalen vonden het ook nodig om de auto te bespugen. De Ferrari 458 spider stond geparkeerd aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. De DJ had in de buurt ergens een afspraak. Toen hij drie uur later terug bij zijn auto kwam, wist La Fuente niet wat hij zag.


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten