Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Afrojack sluit hypotheek van €4 miljoen af om naheffingen Belastingdienst te kunnen betalen

Geschreven door op 2 augustus 2019

DJ Afrojack sluit hypotheek van €4 miljoen af om naheffingen Belastingdienst te kunnen betalen. DJ Afrojack, die eigenlijk Nick van de Wall heet, heeft te kampen met de Belastingdienst.

Dat conflict ontstond nadat de dienst had bepaald dat zijn “slimme” constructies niet door de beugel konden. De trucjes waren destijds zeer creatief bedacht door de belastingadviseur van Afrojack. Hij zou daarom een navorderingsaanslag inkomstenbelasting van 2,3 miljoen euro hebben ontvangen. DJ DJ heeft nu een hypotheek van vier miljoen euro afgesloten op zijn villa in Leersum om die aanslag te kunnen betalen, zo schrijft Quote.

Invallen bij de belastingadviseur bekend Nederland

De FIOD deed vorig jaar invallen bij de belastingadviseur, Frank B. Die stond als belastingadviseur naast Afrojack ook artiesten als Tiësto en Linda de Mol bij. Hij bedacht constructies waarbij artiesten die veel moeten reizen op papier in een belastingparadijs wonen. Waarbij miljoenen euro’s uit het zicht van de Belastingdienst werden gehouden.

DJ Afrojack sluit hypotheek van €4 miljoen af

Een andere Nederlandse DJ, Headhunterz (Willem Rebergen), vertrouwde de diensten van B. zelf al niet en zette hem aan de kant. Daarop kreeg hij vorig jaar flinke naheffingen, die zouden zijn opgelopen tot enkele honderdduizenden euro’s. Voor Van de Wall is de vier miljoen euro in ieder geval ruim genoeg om de navorderingen over 2012, 2013 en 2014 te kunnen betalen. Zijn advocaat laat weten dat de extra ruimte bedoeld is om eventueel andere betalingsverplichtingen aan de Belastingdienst na te kunnen komen. Ook over 2015 en 2016 moet Afrojack namelijk misschien nog belastingschulden betalen. Lees meer …….


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten