Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


DJ Afrojack geeft optreden Eurovisie Songfestival in Ahoy

Geschreven door op 10 maart 2020

DJ Afrojack geeft optreden Eurovisie Songfestival in Ahoy.

Het is nog even wachten tot de Eurovisie Songfestival-gekte weer losbarst. Er is inmiddels aangekondigd dat DJ Afrojack tijdens de finale-show op zaterdag 16 mei een optreden geeft. In die finaleshow laten de finalisten nog een keer hun kunsten zien, waarna heel Europa en de juryleden kunnen stemmen op hun favoriete deelnemers. Terwijl alle stemmen geteld worden en voordat de uitslagen bekend worden gemaakt zal Nick van der Wall zoals Afrojack werkelijk heet een optreden geven. Het is niet zomaar een DJ-set dat hij zal doen, maar een groots optreden met een groot orkest en koor. Afrojack zal in samenwerking met dit koor en orkest diverse muziekgenres door elkaar heen mixen.

Vorig jaar, toen Israƫl het Eurovisie Songfestival mocht organiseren gaf Madonna een optreden. Maar dit werd een groot fiasco, gezien de legendarische zangeres behoorlijk vals zong. Hierdoor zag de organisatie van het Eurovisie Songfestival voor dit jaar af van een grote internationale artiest en zocht het dichter bij huis. Afrojack is geboren in Spijkenisse, onder de rook van Rotterdam.

DJ Afrojack geeft optreden Eurovisie Songfestival in Ahoy. Het Eurovisie Songfestival zal op dinsdag 12 mei, donderdag 14 mei (halve finale) en zaterdag 16 mei (finale) gehouden worden in Ahoy Rotterdam. De presentatie is in handen van Jan Smit, Chantal Janzen en Edsilia Rombley. Nikkie de Jager (Nikkie Tutorials) zal op het online-platform de presentatie in handen nemen. Bron: Festivalinfo


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten