Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dimitri Vegas & Like Mike opnieuw beste DJ’s ter wereld

Geschreven door op 20 oktober 2019

Dimitri Vegas & Like Mike mogen zich opnieuw de beste dj’s ter wereld noemen. Tijdens een groot dance-event in Amsterdam werd in de nacht van zaterdag op zondag de prestigieuze DJ Mag Top 100 bekendgemaakt, en daarin staan de dj-broers na drie jaar zilver weer bovenaan. Ze stoten hun Nederlandse collega Martin Garrix van de troon. In 2015 mochten Dimi & Mike de titel al eens achter hun naam schrijven.

De verrassing droop naar verluidt van hun gezichten: tijdens het Amsterdam Music Festival (AMF) werden Dimitri Vegas (37) en Like Mike (33) afgelopen nacht voor de tweede keer in hun carrière gekroond tot de beste dj’s van de planeet. Dat gebeurde door de lezers van het toonaangevende muziektijdschrift DJ Magazine. Ieder jaar stelt het Britse blad een lijst met de honderd populairste dj’s ter wereld samen, en dat wordt aanzien als de officieuze wereldrangschikking.

Meer dan een miljoen mensen brachten deze keer hun stem uit voor de DJ Mag Top 100 en zetten het Belgische duo boven Martin Garrix. De Nederlander stak Dimitri Vegas & Like Mike de voorbije drie jaren telkens de loef af, en zadelde de gebroeders Thivaios steeds met zilver op. Dit keer doen ze haasje-over en mogen Dimi & Mike weer juichen. Garrix is tweede, de Fransman David Guetta staat op de derde plek.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten