Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


David Guetta: ‘Madonna weigerde samenwerking vanwege sterrenbeeld’

Geschreven door op 5 oktober 2020

David Guetta: ‘Madonna weigerde samenwerking vanwege sterrenbeeld’. Dj David Guetta heeft in een verschenen interview met Mcfly et Carlito bevestigd dat Madonna vanwege zijn sterrenbeeld een samenwerking met hem heeft afgeblazen. Nadat Guetta een Grammy voor zijn remix van Madonna’s single Revolver had gewonnen, nam de zangeres contact met hem op. Volgens de Dj vroeg zij hem haar volgende album te produceren. “We hadden het tijdens de lunch gezellig over van alles en wat ze zou willen met het album”, aldus Guetta. “Ze vroeg naar mijn sterrenbeeld. Nadat ik schorpioen had gezegd, reageerde ze met: ‘Het spijt me. We kunnen niet samenwerken. Het was leuk om je te leren kennen. Tot ziens.'”

De presentatoren speelde een spelletje met de muziekproducent, waarbij zij moesten raden of iets dat hij vertelde waar was of niet. Toen Guetta met de anekdote over Madonna (62) op de proppen kwam, leek het dan ook of hij deze verzonnen had. Maar na afloop liet de dj weten dat dit echt was gebeurd. Revolver van Madonna verscheen in december 2009. De single bevat remixen van onder anderen Guetta en zijn collega Afrojack.

Rita Ora

Madonna heeft wel meer vreemde fratsen. Zo liet de Britse zangeres Rita Ora (29) zich eens ontvallen dat haar ontmoeting met de superster bij een liefdadigheidsevenement plaatsvond op haar knieën, omdat volgens The Material Girl de lichtinval op die hoogte beter was voor een gesprek.

,,Ik zei: hoi, zo leuk om je te ontmoeten”, aldus Ora. ,,Zij zei: ‘Het is het licht hier, kun je door je knieën, op de grond?’ Ik had zoiets van: oké… Dus ik knielde en toen hadden we dus een gesprek op de grond.” David Guetta: ‘Madonna weigerde samenwerking vanwege sterrenbeeld’


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten