Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dave en Tinus Show uitgeroepen tot iconische programma van XXL Radio

Geschreven door op 28 september 2020

Dave en Tinus Show uitgeroepen tot iconische programma van XXL Radio. De Dave en Tinus Show is door de luisteraars van XXL Radio uitgeroepen tot het meest legendarische programma uit de geschiedenis van het station. XXL Radio viert vandaag het 10-jarig bestaan en liet de luisteraars hun favoriete show kiezen.

Het vrijdagmiddagprogramma van Dave en Tinus is elke vrijdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur te horen op XXL Radio. Het programma is geïnspireerd op de manier waarop Amerikaanse radiostations in de jaren tachtig programma’s maakten. Ook de onderwerpen, brutaliteit en openheid waren nieuw op de Nederlandse radio en een voorbeeld voor programma’s die volgden. Met hun show veranderen de twee jonge dj’s uit Rotterdam het Nederlandse radiolandschap voorgoed. Een populair item in het programma is de “Wat Een Rare Plaat” en de “Masterblaser”. van Dave.

Heel veel 90’s en dan met name het dansbare maar ze doen ook uitstapjes die je niet verwacht! Zij nemen het nieuws van de week door op hun eigen manier. Ze draaien demo’s die worden ingestuurd. Ze hebben “Wat Een Rare Plaat” en dat kan gewoon een hele goede plaat zijn.

De jongens willen jullie met een glimlach naar huis laten rijden.
De show om je weekend mee te beginnen.


XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten