Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dave en Tinus muziekmarathon vrijdag 18 december 2020 XXL Radio

Geschreven door op 15 december 2020

Dave en Tinus muziekmarathon vrijdag 18 december 2020 XXL Radio. XXL Radio Rotterdam zendt op vrijdag 18 december 2020 de Dave en Tinus muziekmarathon uit om mensen te vermaken tijdens deze saaie lockdown. DJ’s Dave en Tinus zullen vanaf 15.00 tot 22.00 uur een muziek en praat marathon uitzenden van throwbacks tot klassiekers, samen met een beetje gebabbel, plezier en gelach voor onderweg. Ze nemen verzoeken, shout-outs en meer in ontvangst en zullen je de hele dag doorbrengen en je vermaken tijdens deze Coronacrisis Lockdown. XXL Radio is een online radiostation gevestigd in Rotterdam dat in december 1980 werd opgericht door DJ Rick nadat hij werd geïnspireerd om zijn eigen radiostation te creëren. Download de XXL Radio-app via Google of app store of ga naar www.xxl-radio.nl website.

Dave en Tinus Show Marathon 2020

Tijdens deze uniek en gezellig Lockdown Marathon verandert XXL Radio in een gigantische dansvloer, met een buitengewone line-up. Het zit in DNA van het station: de eerste willen zijn om de nieuwste dj-producties te brengen. Het is dus niet abnormaal dat bekende namen uit de dj-scene en de eigen dj’s mekaar afwisselen tijdens deze marathon. Er wordt gestart op vrijdag 18 december om 15:00 uur en men gaat door tot de late uurtjes.

De vaste luisteraars van XXL Radio kennen David natuurlijk al! Trance Sessions is wat David doet, maar deze jongen kan nog veel meer. Samen met Marthijn die door iedereen Tinus genoemd wordt gaan deze twee jongens het gezellige gevoel van vroeger proberen terug te brengen in hun elke vrijdagmiddag programma: “De Dave & Tinus Show”


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten