Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Dave en Tinus Masterblaster “Kermit de Kikker – Mondkapje”

Geschreven door op 12 december 2020

Dave en Tinus Masterblaster “Kermit de Kikker – Mondkapje”. Het was even schrikken in Maart 2020, het Coronavirus brak uit! Nederland werd een soort van op slot gegooid en terwijl in alle landen om ons heen mondkapjes verplicht werden, riepen ze hier dat dit alleen een schijnveiligheid zou zijn. Het Coronavirus hadden we net voor de zomer van 2020 onder controle, dus iedereen net als in 2019 weer lekker op vakantie. Ging er toch even een net andere variant van het virus rond in Spanje die zich sneller verspreidt. Kortom, tweede golf is on the go. Mensen zijn het zat en dat merk je aan de nog steeds stijgende cijfers. Per 1 december is wel het mondkapje verplicht in winkels en openbare ruimtes en dat heeft ook al voor de nodige spanningen gezorgd, zoals in Doetinchem en in Nunspeet. Toch valt er ook wel te lachen om het mondkapje en wel om deze Jingle Bells Mondkapje parodie van Kermit de Kikker. Op dit moment een van de meest verstuurde video op WhatsApp.

Dave en Timus Show “Masterblaster”

Dave en Tinus de DJ’s van XXL Radio Rotterdam waren het ook even zat met het Coronavirus, en maakt Kermit tot de Masterblaster van deze week. De Dave en Tinus Show live on XXL Radio Rotterdam. Elke vrijdagmiddag uw Curry en van Inkel lookalike vanaf 16:00 / 18:00 uur. De vaste luisteraars van XXL Radio kennen Dave natuurlijk al! Trance Sessions is wat Dave doet, maar deze jongen kan nog veel meer. Samen met Marthijn die door iedereen Tinus genoemd wordt gaan deze twee jongens het gezellige gevoel van vroeger proberen terug te brengen in hun elke vrijdagmiddag programma: “De Dave & Tinus Show”

Dave (David) en Tinus (Marthijn), die elkaar leerden kennen bij een Rotterdams radiostation , was een radioprogramma dat zich kenmerkte door een duo presentatie en brutale stijl met veel gepraat in een tijd waarin dat niet gebruikelijk was. Dave en Tinus gebruikte de jingles in liedjesvorm, het tromgeroffel in de studio en het weggeven van prijzen aan bellers en brievenschrijvers. De Dave en Tinus Show is elke vrijdagmiddag van 16:00 – 18:00 uur live te beluisteren op uw XXL Radio Rotterdam, en te ontvangen via wereldwijd internet.

Kermit de Kikker

Kermit de Kikker is een muppet die in de jaren vijftig werd bedacht door Jim Henson en nadien een belangrijke rol kreeg in diverse series en films. Hij is een groene muppet die een kikker voorstelt. Wist u de geboortedatum van Kermit de Kikker? Wel dat was in Mei 1955 en zijn levenspartners waren zijn gehele leven Miss Piggy en Denise.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten