Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00


Dance Valley uitgesteld naar 2022

Geschreven door op 15 augustus 2021

Dance Valley word uitgesteld tot augustus 2022. De festivals zouden op respectievelijk 14 en 15 augustus plaatsvinden, maar kunnen door de coronamaatregelen niet doorgaan. Begin augustus keek de organisatie of de evenementen in recreatiegebied Spaarnwoude verplaatst konden worden naar september, maar dat zit er niet in. De kaarten voor dit jaar blijven geldig voor de editie van volgend jaar.

“Het overheidsbeleid is te onberekenbaar om nog naar een verhuizing in september te kijken. Bovendien vinden we het belangrijk om onze bezoekers duidelijkheid te verschaffen”, vertelt de organisatie over deze beslissing. “Het is onvoorstelbaar frustrerend dat we nu voor de tweede keer op rij onze evenementen een jaar moeten verplaatsen, terwijl wij als evenementenindustrie al onomstotelijk hebben bewezen de festivals veilig en verantwoord te kunnen organiseren.”

De organisatie van de muziekfestivals werd naar eigen zeggen niet verrast door de afgekondigde maatregelen. “De overheid heeft haar zaken niet op orde, niet wij als industrie.”


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.



XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten