Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00

Now on air

Bikini XXL

14:00 15:00


Concerten met Whitney Houston als hologram

Geschreven door op 7 augustus 2021

De in 2012 overleden Whitney Houston is vanaf eind oktober als hologram te zien in een concertreeks. De shows krijgen een vaste plek in het hotel Harrah’s in Las Vegas, meldt Variety. In de show zijn haar eigen vocalen te horen, die worden begeleid door een liveband. Die zullen de grootste hits van de Amerikaanse zangeres ten gehore brengen.

Het bedrijf Base Hologram, dat ook de uitgestelde show met het hologram van Amy Winehouse in productie heeft, zit achter de techniek van de concerten. In 2019 werden de hologramconcerten met Houston aangekondigd.

Whitney Houston

“Ondanks dat Whitney er niet meer is, zal haar stem altijd bij ons blijven”, zegt Pat Houston, de schoonzus van de zangeres die ook haar management verzorgde. “Dit concert is een nieuwe kans voor ons om die muziek opnieuw te laten herbeleven.” De eerste show zal op 26 oktober plaatsvinden. Het is niet bekend tot wanneer de shows in Las Vegas te zien zijn. De zangeres, bekend van hits als How Will I Know en I Will Always Love You, werd op 11 februari 2012 dood gevonden in een badkuip in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. Ze was toen 48 jaar. Mogelijk kreeg ze een hartaanval door medische problemen en het gebruik van drugs.


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten