Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


XXL Radio DJ Top 100

Gemaakt op 5 oktober 2020

XXL Radio DJ Top 100. De DJ Top 100 top 100 van XXL Radio Rotterdam is weer bekend gemaakt! Een keer per jaar wordt deze lijst uitgebracht, waarbij je kan stemmen op jouw 5 favoriete dj’s uit de dance scene. Deze lijst wordt gezien als de graadmeter van het succes van de dj’s. Dit jaar is het Belgische duo Dimitri Vegas & Like Mike nummer 1 geworden op deze lijst.

 

Nummer één 2020

 

Dimitri Vegas en Like Mike hebben Martin Garrix na drie jaar van de troon gestoten. Dit duo is echter al eerder nummer 1 geworden. Dit gebeurde in 2015. Verder hebben ze in 2014 en in 2016 t/m 2018 op nummer 2 gestaan. Ze vielen dus al verschillende jaren goed in de smaak bij de stemmers. Naast dit duo is er nog een Belgische DJ op nummer 1 uitgekomen. Dit gebeurde in 2005 bij Paul van Dyk. Hij stond twee jaar achter elkaar op de toppositie.

 

Nederlanders

 

De Nederlandse dj’s doen het zoals andere jaren weer erg goed en er staan er daarom ook veel op de lijst. In de top 10 zijn zes Nederlanders te vinden. Vorig jaar waren dit er zeven, maar Hardwell is van nummer drie naar nummer twaalf gezakt. Dit zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat hij het rustiger aan doet en voorlopig niet meer draait. Hij brengt op dit moment alleen nog maar nummers uit. Armin van Buuren is opnieuw terug te vinden op nummer vier. Don Diablo staat op nummer zes, Oliver Heldens op nummer zeven, Tiësto op nummer acht en Afrojack heeft de negende plek bemachtigd. In totaal zijn er maar liefst 25 Nederlandse dj’s terug te vinden. Dit is dus gewoon een kwart van de lijst!

 

In België gaan de vlaggen uit, want er is een nieuwe #1 in de jaarlijkse populariteitslijst van dance-magazine DJ Mag: Dimitri Vegas & Like Mike! De Belgische dj’s stonden in 2015 ook al bovenaan de lijst, maar daarna was Martin Garrix 3 jaar lang de populairste dj van de wereld. Hieronder vindt je de Top 10 lijst van de XXL Radio DJ’s Top 100. In onze app die te downloaden is op Google Play en de App Store vind u de gehele Top 100. Volg ons op Instagram en Facebook voor meer DJ nieuws.

 

 • Chart track

  1

  17

  Happy Together

  Dimitri Vegas & Like Mike

 • Chart track

  2

  16

  Higher Ground

  Martin Garrix

 • Chart track

  3

  15

  Detroit 3 AM

  David Guetta

 • Chart track

  4

  11

  Blue Fear

  Armin van Buuren

 • Chart track

  5

  12

  Be Kind

  Marshmello

 • Chart track

  6

  11

  Inside My Head

  Don Diablo

 • Chart track

  7

  9

  Rave Machine

  Oliver Helden

 • Chart track

  8

  10

  Nothing Really Matters

  Tiesto - Becky Hill

 • Chart track

  9

  12

  1234

  Afro Jack - Fedde Le Grand

 • Chart track

  10

  12

  One True Love

  Steve Aoki X Slushii

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten