Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Céline Dion stopt vroegtijdig Amerikaanse tournee wegens gezondheidsproblemen

Geschreven door op 19 januari 2022

Céline Dion stopt vroegtijdig Amerikaanse tournee wegens gezondheidsproblemen. Céline Dion heeft haar Amerikaanse tournee vroegtijdig stopgezet vanwege gezondheidsproblemen. De Canadese zangeres moet herstellen van “ernstige en aanhouden spierspasmen”, laat ze in een verklaring weten. Eind vorig jaar moest Dion ook al enkele concerten afzeggen vanwege de aanhoudende spierspasmen.

Celine Dion

“Ik hoopte echt dat het nu goed met me zou gaan, maar ik denk dat ik meer geduld moet hebben en naar mijn dokters moet luisteren”, aldus de 53-jarige zangeres. “Er zit veel voorbereiding in onze shows, dus ik moet dit besluit nu alvast nemen. Ik hoop dat ik snel weer terug en gezond ben en dat deze pandemie dan ook voorbij is.” Het tweede deel van de Courage World Tour zou van 9 maart tot en met 22 april zijn. Dion heeft er al 52 shows op zitten, maar vanwege de coronapandemie ging de tournee even op pauze. De resterende concerten gaan nu officieel niet door.

Céline Dion stopt vroegtijdig Amerikaanse tournee wegens gezondheidsproblemen

Op 10 september 2022 staat Dion met haar concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Vooralsnog vindt de Europese tournee, die op 25 mei 2022 in Birmingham begint, wel doorgang.

Meer nieuws

Gelabeld als

Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten