Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Bekende Rotterdamse DJ is overleden

Geschreven door op 15 oktober 2019

Bekende Rotterdamse Dj is overleden. De bekendste Rotterdamse DJ Denz da Denz ( Eric van Doorn ) is zaterdag overleden. Dat blijkt uit een bericht op zijn eigen Facebookpagina. “Life is sweet”, zo luidt de tekst van de overlijdensadvertentie. ,,Als dit het einde van mijn leven betekent, kijk ik terug op een geweldig bestaan’’, zei Van Doorn een jaar geleden in een openhartig interview over zijn ziekte in deze krant. ,,Altijd heb ik gedaan wat ik wilde: mensen verblijden met muziek.’’ Eric van Doorn is 61 jaar geworden. Eric van Doorn onderging eerder chemotherapie.

IN MEMORIAM Eric “Denz Da Denz” van Doorn 20 Mei 1958 – 12 Oktober 2019

“Ik laat snel weten waar mijn laatste feestje is. Cut the crap, just Denz”, staat in het bericht dat voor zijn dood nog door Eric van Doorn zoals de dj echt heet, opgesteld lijkt te zijn. Lees hier zijn bericht …


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten