Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Armin van Buuren en Afrojack draaien op Tomorrowland jubileum

Geschreven door op 6 juni 2019

Armin van Buuren en Afrojack draaien op Tomorrowland jubileum. Armin van Buuren, Afrojack, Steve Aoki en Tiƫsto zijn toegevoegd aan de line-up van Tomorrowland presents Our Story in de Ziggo Dome. De drie uur durende show wordt op zowel 17 als 18 oktober gegeven tijdens het Amsterdam Dance Event.

Ook Dimitri Vegas & Like Mike, Goose, Netsky, Push, Steve Aoki, The Bloody Beetroots zullen draaien tijdens de show in de Ziggo Dome, die wordt georganiseerd vanwege het vijftienjarig bestaan van Tomorrowland. Bijzonder is dat alle artiesten worden begeleid door het Metropole Orkest. Volgens het persbericht dat dinsdag is gedeeld, zijn de dj’s uitgenodigd omdat zij de afgelopen jaren behoorden tot de grootste artiesten die optredens gaven op Tomorrowland.

De kaartverkoop start op 11 juni om 17.00 uur. De eerste editie van Tomorrowland in het Belgische Boom vond in 2005 plaats. Het jubileum wordt naast de feesten in de Ziggo Dome ook gevierd met de introductie van een eigen radiostation en twee festivalweekenden. Bron: Nu.nl


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten