Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Adverteren

Adverteren op XXL Radio

Adverteren bij Internetradio XXL Radio Rotterdam is al mogelijk vanaf €20 per maand. Wij bieden hiervoor diversen mogelijkheden. Van een banner of logo op de website, tot naamsvermelding in onze programma’s of radiocommercials. Voor €20 per maand zijn er mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar en hoorbaar te maken voor het publiek van Internetradio XXL Radio te Rotterdam. Wij denken graag met u mee om binnen uw budget de meest optimale oplossing te vinden.

Uw reclame uiting in de vorm van een banner op onze website heeft veel voordelen. Geïnteresseerden worden met een muisklik direct naar uw website verwezen en kunnen direct inspelen op uw product of diensten. Ook zullen zoekmachines van Google u beter indexeren omdat er meer naar uw website gelinkt worden.

XXL Radio is een Internetradio station met een heldere en onderscheidend concept. Hierdoor is XXL Radio uitermate geschikt als jou product of dienst zich kan identificeren met het concept van XXL Radio. Bouw, Vastgoed, Facilitaire Dienstverlening, Handel en of Retail, Horeca, Recreatie of Transport, en zo zijn er nog tientallen bedrijven en branches te bedenken. Internet Radio XXL Radio Rotterdam zou een effectief medium kunnen zijn zijn voor uw radio campagne commercial. De radiocommercial worden geheel naar wenst gemaakt en aan de hand van de lengte hiervan wordt er een prijs afspraak gemaakt. Of het nu voor een week, maand of jaar betreft, wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.

Ongetwijfeld de bekendste vorm van reclame is uw eigen radio commercial die regelmatig langs komt bij Internetradio XXL Radio Rotterdam. Deze commercial kan bestaan uit gesproken tekst , gezongen of een combinatie hiervan. De meest gebruikte lengte van een radiocommercial is 30 seconden, maar in overleg kan deze ook langer zijn. Kortom nergens anders kunt u goedkoper adverteren met zoveel impact! Neem vandaag nog contact met ons op.

– Deze sponsors gingen u voor ….
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker beter werkt.

Sluiten