Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00

Now on air

XXL Radio Top 20

13:00 14:00


Adverteren

Doeltreffend adverteren op XXL Radio. Adverteren bij Internetradio XXL Radio Rotterdam is al mogelijk vanaf €20 per maand. Wij bieden hiervoor diversen mogelijkheden. Van een banner of logo op de website, tot naamsvermelding in onze programma’s of radiocommercials. Voor €20 per maand zijn er mogelijkheden om uw bedrijf zichtbaar en hoorbaar te maken voor het publiek van Internetradio XXL Radio te Rotterdam. Wij denken graag met u mee om binnen uw budget de meest optimale oplossing te vinden. Adverteren op XXL Radio Rotterdam. Adverteren is een effectief reclamemedium. Maar liefst 90% van alle Nederlanders luistert iedere week naar de radio. Qua mediatijdsbesteding staat radio overdag op eenzame hoogte en toch is radio heel selectief. Radio is en blijft hierdoor een belangrijke pijler voor adverterend Nederland.

Uw reclame uiting in de vorm van een banner op onze website heeft veel voordelen. Geïnteresseerden worden met een muisklik direct naar uw website verwezen en kunnen direct inspelen op uw product of diensten. Ook zullen zoekmachines van Google u beter indexeren omdat er meer naar uw website gelinkt worden. XXL Radio is een Internetradio station met een heldere en onderscheidend concept. Internet Radio XXL Radio Rotterdam zou een effectief medium kunnen zijn zijn voor uw radio campagne commercial. De radiocommercial worden geheel naar wenst gemaakt en aan de hand van de lengte hiervan wordt er een prijs afspraak gemaakt. Of het nu voor een week, maand of jaar betreft, wij verwelkomen u graag als nieuwe klant.

Als u gaat adverteren, is het logisch om uw advertentiegeld uit te geven waar u de meeste resultaten krijgt … Radio! Hier zijn tien redenen waarom XXL Radio Rotterdam uw beste keuze is:

10 betrouwbare redenen om op radio te adverteren

1) Radio wordt onmiddellijk verkocht 
2) Radio verkoopt overal 
3) Radio verkoopt met intimiteit 
4) Radiosterren in het theater van de geest 
5) Radio ontsnapt aan de rommel van advertenties 
6) Radio is het kostenbesparende medium 
7) Bereik is leuk, maar frequentie verkoopt 
8) De gerichte reclame van Radio wordt verkocht 
9) Je bent altijd op de voorpagina met radio 
10) Radio is een actief medium in een actieve samenleving 
XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten