Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air


Aanmelden als DJ

Aanmelden als DJ. Ben jij een DJ en wilde je ooit een live uitzending van 2 uur voor een internet radiostation? We zijn momenteel op zoek naar DJ’s die bereid zijn zich te verbinden aan een eigen tweewekelijks radioshow. Interesse? Meld je aan als Dj bij Internetradio XXL Radio Rotterdam

Hoor jij vaak van je vrienden dat jij een mooie radiostem hebt en daar echt iets mee zou moeten doen? Heb jij doorzettingsvermogen en is het jouw droom om presentator bij XXL Radio te worden? Dan is dit jouw kans! Wij zoeken altijd nieuwe talenten. Ben jij onze nieuwe collega in spé? Wacht dan niet langer en stuur ons je audiodemo toe. Stuur jouw audiodemo naar demo@xxl-radio.nl.

Mocht het zijn dat na de proefuitzending je nog steeds interesse hebt, en wij ook nog steeds toekomst zien, dan gaat het proces door, en zal je dus als DJ aan ons XXL team worden toegevoegd. Kortom, wie weet ben jij het nieuwe teamlid van ons radio station, en ben jij binnenkort voor de hele wereld live te beluisteren op ons radio station. We hopen snel van jullie te horen en willen ons team graag met leuke mensen uitbreiden. Succes met je aanmelding namens het team van XXL Radio, en we kijken er erg naar uit. Neem contact met ons op via ons contactformulier of per email.
Live chat met een DJ
Live chat met een DJ
Hai ik ben DJ Lekkey, kan ik u ergens mee helpen?
Verbinden...
Op dit moment zijn er geen Dj's beschikbaar. Probeer het later nogmaals alstublieft.
Onze XXL Dj's zijn bezet. Probeer het later nogmaals alstublieft
:
:
:
Heeft u vragen? Chat nu met ons!
:
:
Deze chatsessie is beëindigd

XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten