Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00

Now on air

Café Del Mar

11:00 13:00


Aanklacht tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik weer ingetrokken

Geschreven door op 9 april 2022

Aanklacht tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik weer ingetrokken. De vrouw die rapper Snoop Dogg beschuldigde van seksueel misbruik heeft haar aanklacht ingetrokken, meldt de BBC vrijdag. De rapper werd in februari van dit jaar aangeklaagd door een vrouw die anoniem wilde blijven. Volgens de Britse omroep werd de claim, die twee maanden geleden bij de rechtbank in de Amerikaanse staat Californië was ingediend, eerder deze week al ingetrokken. Een vertegenwoordiger van de rapper liet weten niet verrast te zijn dat de aanklacht weer is ingetrokken. “Haar aanklacht stond vol valse beschuldigingen en tekortkomingen”, aldus de vertegenwoordiger. De rapper zelf heeft het misbruik ontkend.

Snoop Dogg

De vrouw stapte een paar dagen voordat Snoop Dogg zou optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl naar de rechter. Ze beweerde dat de rapper haar na een concert van hem in 2013 seksueel had misbruikt. Hij zou haar onder meer gedwongen hebben hem oraal te bevredigen. Ze eiste daarom 10 miljoen dollar (zo’n 9 miljoen euro) van de muzikant.

Snoop Dogg, pseudoniem van Calvin Cordozar Broadus, ook bekend als Snoop Doggy Dogg, The Doggfather, Snoop Lion en Snoopzilla, is een Amerikaans rapper, zanger en acteur. Hij was tevens lid van de gelegenheidsformatie 2-1-3, die tot een stop is gekomen door het overlijden van zijn neef Nate Dogg. Bron: WikiPedia

Lees ook even ons vorige nieuwsberichten


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.XXL Radio gebruikt cookies meer informatie

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat XXL Radio voor de bezoeker juist werkt.

Sluiten